COMPANIA SELF GEPI

BANNER Self Gepi Fondată în anul 1994, S.C. SELF GEPI S.R.L., proprietara mărcii “Casa TA”, si-a început activitatea în domeniul materialelor de construcţii în anul 2001, urmând un trend ascendent de extindere care se reflectă astăzi prin poziţia de vârf pe care o deţine pe piaţa din judeţul Argeş.

Din anul 2002 SELF GEPI are în componenţă două departamente – comercializare materiale de construcţii şi antreprenoriat în construcţii.

Business Self Gepi În perioada 2004-2009, firma noastră a înregistrat în fiecare an dublarea cifrei de afaceri, s-a extins cu şase noi puncte de lucru, şi-a triplat numărul de agajaţi şi de autovehicule, este certificată ISO 9001, 14001 şi 18001 şi este Membru de Onoare al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş.

Depozitele Casa TA comercializează întreaga gamă de materiale pentru construcţii şi amenajări prin cele trei magazine, trei depozite şi un show-room, aflate în zona de nord a judeţului – principalii furnizori fiind producători cu experienţă din ţară şi străinatate : Soceram,Verblok, Holcim, Kebe, Weber, Swisspor, Hoco,Tondach etc.

Casa TA dispune de o flotă completă de autovehicule de tonaj mediu şi mare prin care se asigură livrarea gratuită în judeţele Argeş şi Vâlcea. Totodată, firma poate asigura consultaţă şi montaj pentru toate produsele comercializate.

Specializată în antreprenoriat în construcţii, SELF GEPI execută lucrări de construcţii civile, având o experienţă vastă în domeniu. Pentru detalii consultaţi “Lucrări de referinţă”.

Cărămidă Kebe

Caramida eficienta KEBE (Grecia) = 473 lei/mcz
-          Dimensiune 25×24×38 cm (grosime zid 25cm)
-          Sistem de imbinare nut si feder
-          Greutate [...]

Țiglă Blachotrapez

Tigla metalica Blachotrapez model Germania = de la 52 lei/mp
-          Grosime 0,5mm, vopsea culoare mata, garantie 25 ani
-          Tabla din [...]

Piatră Topolog

Piatra naturala finisata TOPOLOG = 95 lei/mp
-          Dimensiuni: latime 7cm, lungime 20-25cm, grosime 1-2.5cm
-          Se monteaza cu adeziv Webber Stone [...]

Tâmplărie BARRIER

Pentru mai multe detalii privind preţuri, ante-calculaţii şi livrări consultaţi rubrica « Contact » – Departament tamplarie TEL. 0733.019256

[...]